Close

Dansföreställningar för barn & unga!

Välkomna!

Välkomna till ZebraDans, Stockholms första permanenta dansscen som visar dansföreställningar enbart för barn och unga. Önskar ni mer information än vad som presenteras nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss: info@zebradans.se eller 08-702 92 01.

Information med anledning av Covid-19

För att ni ska känna er trygga när ni kommer till oss har vi infört särskilda rutiner på scenen. Vänligen kom i god tid innan föreställningen så ni hinner hänga av er och rengöra händerna. Stanna hemma om du är sjuk – Vi hjälper dig att boka om eller återbetala dina biljetter om detta skulle inträffa.


Begränsat publikantal
Vi har minskat publikantalet från 50 personer till 20. Detta för att säkerställa att det finns gott om utrymme mellan varje sällskap.

Insläpp i omgångar
För att förhindra trängsel i foajén släpper vi in publiken i grupper i omgångar. Vänligen vänta utanför när ni kommer till teatern och invänta foajépersonalens vägledning.

 

Handhygien
För att säkerställa god handhygien upprättar vi flera stationer med handsprit.

Avstånd
Sällskap hålls isär i foajén och inne vid scenen.

 

Biljettgaranti
Vi erbjuder full återbetalning eller byte av biljett till ett annat datum om ni skulle bli sjuka eller om en föreställning skulle ställas in.

 

Biljetter

Biljetterna kostar 100 kronor och köpes av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning eller i entrén innan föreställning. 
Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Bokar du åt en förskola/skola? Läs mer om vad som gäller här:

Tillgänglighet

Lokalen ligger i källarplan och har en hiss för rullstolar. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som ser till att hjälpa er. På teatern finns det en toalett som är tillgänglighetsanpassad. 

Fotografering

Det är ej tillåtet att fotografera under föreställningen då det stör koncentrationen hos barn och dansare. Mobiltelefoner ska vara avstängda/ på ljudlöst.

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter och en timme långa. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. 

Barnvagnsparkering

Barnvagnar går bra att ta med in och ställa i vår foajé. Foajépersonalen hjälper er att hitta en bra plats. 

Hitta till oss:

Teatern

Renstiernas Gata 48
116 32 Stockholm

T-bana: Skanstull
Busshållplats: Gotlandsgatan

Kontaktuppgifter

Telefon: 08- 702 92 01

Email : info@zebradans.se

Kontoret

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm