Inför besöket

Det är fint att ni har hittat till oss och vi hoppas att ni tycker om våra föreställningar.
Här kommer svar på en del frågor som ni kan tänkas vilja ställa.

Biljetter

Biljetterna kostar 90 kronor och köpes av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning eller i entrén innan föreställning. Biljettkassan öppnar vardagar 30 min innan föreställning och lördagar 1 tim innan. Där når du oss på 08-702 92 01.
Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Gäller det förskola eller skola, se mer information om biljettpriser, Skapande Skola och subventioner här.

När ni kommer till oss

Försök att vara i god tid innan föreställningen börjar så att ni hinner ta av kläder och göra er beredda. Dörrarna till foajén öppnar en timme innan föreställningen börjar.

Vi samlas i trappan ner till scenen och ni blir insläppta av foajépersonalen när det är dags.

Barnvagnar går bra att ta med in och ställa i vår foajé!

Tillgänglighet

Lokalen ligger i källarplan och har en handikapphiss. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som ser till att hjälpa er. På teatern finns det en kombinerad vuxen och barntoalett som även fungerar som handikapptoalett.

 

 

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter och en timme långa. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet.

Se gärna till att ha gott om tid efter föreställningen så att ni inte behöver springa iväg under slutminuterna. Bra att tänka på är även att barnen kanske vill ha några minuter på scenen tillsammans med dansarna/musikerna för att smälta upplevelsen.

Mellanmål

Om ni behöver äta ert mellanmål efter föreställningen så går det bra. Prata med personalen innan så att vi vet att ni vill vara kvar en stund.

Fotografering

Under föreställningen fotograferar vi inte då detta stör koncentrationen hos barn och dansare. När föreställningen är klar är det oftast fritt fram.

Hitta hit

  • ZebraDans
  • Renstiernas gata 48
  • 116 31 Stockholm

Kontakt

Biljetter

Biljetter köpes av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning ovan eller i entrén innan föreställning. Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.