Close

Dansföreställningar för barn & unga!

Välkomna!

Välkomna till ZebraDans, Stockholms första permanenta dansscen som visar dansföreställningar enbart för barn och unga. Önskar ni mer information än vad som presenteras nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss: info@zebradans.se eller 08-702 92 01.

Biljetter & öppettider

Biljetterna kostar 120 kronor per person och köps av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning eller i entrén innan föreställning. 
Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Biljettkassan öppnar en timme innan föreställningens start. Kom i god tid – dörrarna låses vid klockslaget för föreställningens start.

Bokar du åt en förskola/skola? Läs mer om vad som gäller här:

Tillgänglighet

Lokalen ligger i källarplan och har en hiss för rullstolar. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som ser till att hjälpa er. På teatern finns det en toalett som är tillgänglighetsanpassad. 

Fotografering

Det är ej tillåtet att fotografera under föreställningen då det stör koncentrationen hos barn och dansare. Mobiltelefoner ska vara avstängda/ på ljudlöst.

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter och en timme långa. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. 

Barnvagnsparkering

Barnvagnar går bra att ta med in och ställa i vår foajé. Foajépersonalen hjälper er att hitta en bra plats. 

Hitta till oss:

Teatern

Renstiernas Gata 48
116 32 Stockholm

T-bana: Skanstull
Busshållplats: Gotlandsgatan

Kontaktuppgifter

Telefon: 08- 702 92 01

Email : info@zebradans.se

Kontoret

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm