Close

Dansföreställningar för barn & unga!

Välkomna!

Välkomna till ZebraDans, Stockholms första permanenta dansscen som visar dansföreställningar enbart för barn och unga. Önskar ni mer information än vad som presenteras nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss: info@zebradans.se eller 08-702 92 01.

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter till en timme. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. 

Biljetter & bokning

Biljetterna kostar 120 kr fullt pris men är subventionerade av Stockholms Stad / Region Stockholm. Ni betalar då 60 kronor per elev/förskolebarn. Pedagoger följer med gratis. Boka era platser via mail eller telefon.

Efter genomförd föreställning skickar vi en faktura till er baserad på hur många barn som kom. Vi tar ej betalt för barn som är sjuka/frånvarande. 

Subventioner/ Kulanpremie

Våra föreställningar subventioneras av Stockholms Stad och region Stockholm med 60 kr per barn. För förskolor och skolor inom Stockholms Stad ska bokningen registreras hos Kulan. 

Förskolor/Skolor utanför Stockholms Stad behöver uppge en fakturaadress till oss vid bokning. Vi administrerar subventionerna via Region Stockholm. 

Tillgänglighet

Lokalen ligger i en källare och har en hiss för rullstolar. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som hjälper er.

På teatern finns det en tillgänglighetsanpassad toalett. 

Fotografering

Det är ej tillåtet att fotografera under föreställningen då det stör koncentrationen hos barn och dansare. Mobiltelefoner ska vara avstängda/ på ljudlöst.

Mellanmål

Om ni behöver äta ert mellanmål innan eller efter föreställningen så går det bra att sitta i den stora trappan i foajén. Meddela gärna vid bokning så att vi vet att ni vill vara kvar en stund.

Hitta till oss:

Teatern

Renstiernas Gata 48
116 32 Stockholm

T-bana: Skanstull
Busshållplats: Gotlandsgatan

Kontaktuppgifter

Telefon: 08- 702 92 01

Email : info@zebradans.se

Kontoret

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm