Close

Dansföreställningar för barn & unga!

Välkomna!

Välkomna till ZebraDans, Stockholms första permanenta dansscen som visar dansföreställningar enbart för barn och unga. Önskar ni mer information än vad som presenteras nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss: info@zebradans.se eller 08-702 92 01.

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter till en timme. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. Se gärna till att ha gott om tid efter föreställningen så att ni inte behöver springa iväg under slutminuterna. Bra att tänka på är även att barnen kanske vill ha några minuter på scenen tillsammans med dansarna/musikerna för att smälta upplevelsen.

Biljetter & bokning

Biljetterna kostar 100 kr fullt pris men är subventionerade av Stockholms Stad/ Region Stockholm med 50 kronor. Ni betalar alltså 50 kronor per elev/förskolebarn. Pedagoger följer med gratis. Boka era platser via mail eller telefon.

Efter genomförd föreställning skickar vi en faktura till er baserad på hur många barn som kom. Vi tar ej betalt för barn som är sjuka/frånvarande. 

Subventioner/ Kulanpremie

Våra föreställningar subventioneras av Stockholms Stad och region Stockholm med 50 kr per barn. För förskolor och skolor inom Stockholms Stad ska bokningen registreras hos Kulan. 

 

Förskolor/Skolor utanför Stockholms Stad behöver uppge en fakturaadress till oss vid bokning. Vi administrerar subventionerna via Region Stockholm. 

Tillgänglighet

Lokalen ligger i en källare och har en hiss för rullstolar. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som hjälper er.

På teatern finns det en tillgänglighetsanpassad toalett. 

Fotografering

Det är ej tillåtet att fotografera under föreställningen då det stör koncentrationen hos barn och dansare. Mobiltelefoner ska vara avstängda/ på ljudlöst.

Mellanmål

Om ni behöver äta ert mellanmål efter föreställningen så går det bra att sitta i den stora trappan i foajén. Meddela gärna vid bokning så att vi vet att ni vill vara kvar en stund.

Nya rutiner på scenen

För att minska smittspridning och för att ni ska känna er trygga när ni kommer till oss har vi infört nya rutiner på scenen. Vänligen kom i god tid innan föreställningen så ni hinner hänga av er och rengöra händerna. Kom ihåg att stanna hemma om ni känner er krassliga. 

Begränsat publikantal

Vi har begränsat publikantalet från totalt 50 personer till 40. Detta för att säkerställa så det finns gott om utrymme mellan varje grupp.

Insläpp i omgångar

För att förhindra trängsel i foajén släpper vi in publiken i grupper i omgångar. Vänligen vänta utanför när ni kommer till teatern och invänta foajépersonalens vägledning.

Handhygien

För att säkerställa god handhygien upprättar vi flera stationer där det kommer att finnas möjlighet till att tvätta av händerna med våtservetter och handsprit.

Avstånd

Grupperna hålls isär i foajén och inne vid scenen.

Biljettgaranti

Vi erbjuder full återbetalning eller byte av biljett till ett annat datum om ni skulle bli sjuka eller om en föreställning skulle ställas in.

Hitta till oss:

Teatern

Renstiernas Gata 48
116 32 Stockholm

T-bana: Skanstull
Busshållplats: Gotlandsgatan

Kontaktuppgifter

Telefon: 08- 702 92 01

Email : info@zebradans.se

Kontoret

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm