Close

Dansföreställningar för barn & unga!

Välkomna!

Välkomna till ZebraDans, Stockholms första permanenta dansscen som visar dansföreställningar enbart för barn och unga. Önskar ni mer information än vad som presenteras nedan är ni varmt välkomna att kontakta oss: info@zebradans.se eller 08-702 92 01.

Biljetter

Biljetterna kostar 100 kronor och köpes av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning eller i entrén innan föreställning. Biljettkassan öppnar 1 timme innan föreställning. 
Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

 

Bokar du åt en förskola/skola? Läs mer om vad som gäller här:

Tillgänglighet

Lokalen ligger i källarplan och har en hiss för rullstolar. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som ser till att hjälpa er. På teatern finns det en toalett som är tillgänglighetsanpassad. 

Fotografering

Det är ej tillåtet att fotografera under föreställningen då det stör koncentrationen hos barn och dansare. Mobiltelefoner ska vara avstängda/ på ljudlöst.

Våra föreställningar

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter och en timme långa. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. Se gärna till att ha gott om tid efter föreställningen så att ni inte behöver springa iväg under slutminuterna. Bra att tänka på är även att barnen kanske vill ha några minuter på scenen tillsammans med dansarna/musikerna för att smälta upplevelsen.

Barnvagnsparkering

Barnvagnar går bra att ta med in och ställa i vår foajé. Foajépersonalen hjälper er att hitta en bra plats. 

Nya rutiner på scenen

För att minska smittspridning och för att ni ska känna er trygga när ni kommer till oss har vi infört nya rutiner på scenen. Vänligen kom i god tid innan föreställningen så ni hinner hänga av er och rengöra händerna. Kom ihåg att stanna hemma om ni känner er krassliga. 

Begränsat publikantal

Vi har begränsat publikantalet från totalt 50 personer till 40. Detta för att säkerställa så det finns gott om utrymme mellan varje grupp.

Insläpp i omgångar

För att förhindra trängsel i foajén släpper vi in publiken i grupper i omgångar. Vänligen vänta utanför när ni kommer till teatern och invänta foajépersonalens vägledning.

Handhygien

För att säkerställa god handhygien upprättar vi flera stationer där det kommer att finnas möjlighet till att tvätta av händerna med våtservetter och handsprit.

Avstånd

Grupperna hålls isär i foajén och inne vid scenen.

Biljettgaranti

Vi erbjuder full återbetalning eller byte av biljett till ett annat datum om ni skulle bli sjuka eller om en föreställning skulle ställas in.

Hitta till oss:

Teatern

Renstiernas Gata 48
116 32 Stockholm

T-bana: Skanstull
Busshållplats: Gotlandsgatan

Kontaktuppgifter

Telefon: 08- 702 92 01

Email : info@zebradans.se

Kontoret

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm