Förskola/skola

Det är fint att ni har hittat till oss och vi hoppas att ni tycker om våra föreställningar. Här kommer svar på en hel del frågor som ni kan tänkas vilja ställa. Om det är något annat ni undrar över så ring oss så kan vi svara! 08-702 92 01

Våra föreställningar:

Våra föreställningar brukar vara mellan 35 minuter till en timme. Dansföreställningar är levande så det kan bli aningen kortare eller längre än angivet. Se gärna till att ha gott om tid efter föreställningen så att ni inte behöver springa iväg under slutminuterna. Bra att tänka på är även att barnen kanske vill ha några minuter på scenen tillsammans med dansarna/musikerna för att smälta upplevelsen.

Biljetter:

Biljetter bokar ni antingen via telefon på 08 – 702 92 01 eller via info@zebradans.nu
Biljetterna kostar 90 kronor fullt pris men är subventionerade av Stockholms Stad eller landstinget med 50 kronor så ni betalar 40 kronor per elev/förskolebarn.
Vi tar ej betalt för barn som är sjuka/frånvarande men vi är glada om ni hör av er i så god tid som möjligt så att vi hinner erbjuda andra de platser ni inte behöver. Pedagoger följer med gratis.
Behöver ni nå oss strax innan föreställning, ring biljettkassan, 08-702 92 01 (öppen vardagar 30 min, lördagar 1 tim innan föreställning).

Betalning:

Efter genomförd föreställning skickar vi en faktura till er baserad på hur många barn som kom.
Det går även att betala med kort på plats när ni kommer.
Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron och American Express.

När ni kommer till oss:

Försök att vara i god tid innan föreställningen börjar så att vi hinner pricka av er och så att ni hinner ta av kläder och göra er beredda. Dörrarna till foajén öppnar en timme innan föreställningen börjar.
Vi samlas i trappan ner till scenen och ni blir insläppta av foajépersonalen när det är dags.

Mellanmål:

Om ni behöver äta ert mellanmål efter föreställningen så går det bra att sitta i den stora trappan i foajén. Prata med personalen innan så att vi vet att ni vill vara kvar en stund.

Skapande skola:

Från och med 2013 kan förskoleklasser söka pengar från Statens kulturråd för Skapande skola projekt. ZebraDans har erfarenhet av Skapande skola och hjälper gärna till med att sy ihop olika dansprojekt. Ni har säkert massa bra förslag som vi kan samarbeta kring och komma fram till en bra idé. Är ni intresserade av skapande skola? Ta kontakt med My Gren my@zebradans.se

Tillgänglighet:

Lokalen ligger i en källare och har en handikapphiss. Hör gärna av er innan så att vi vet om ni behöver använda den. Väl på plats pratar ni med foajépersonalen som ser till att hjälpa er.
På teatern finns det kombinerad vuxen och barntoalett som är handikappanpassad.

Kulanpremie:

Våra föreställningar går att boka via Kulan men boka först platser hos oss så hjälper vi er med Kulanpremien!

Fotografering

Under föreställningen fotograferar vi inte då detta stör koncentrationen hos barn och dansare. När föreställningen är klar är det oftast fritt fram.

Hitta hit

  • ZebraDans
  • Renstiernas gata 48
  • 116 31 Stockholm

Biljettbokning