Stjärnkalaset

Stjärnkalaset

Välkommen till ZebraDagen!.

En inspirations- och fortbildningsdag för pedagoger inom skola och förskola.

22 februari 13.00 - 16.00


”Stopp min kropp” är ett begrepp som används inom förskolan. Att lära barnen respektera varandra och varandras rätt att säga nej eller stopp. Anna Sparrman, professor vid tema Barn, Linköpings universitet pratar om relationen mellan seende, bild och nakenhet från barnkulturen och konstsfären, samt hur barn i fokusgruppsdiskussioner själva pratar om bilder och nakenhet. Vi tittar på Minna Krooks föreställning OBS! Superviktigt! för barn från 4 år. Med humor och viga kroppar ställs frågor som; Var på en hund kan man klappa? 
Var på en kompis kan man klappa? Minna pratar om hur hon tänkt kring gränser och barn i OBS! Superviktigt! Vi tittar på film, gör en rörlig bensträckare och fikar tillsammans.

Dagen arrangeras av ZebraDans och DIS/Dans i Stockholms stad och län. Deltagandet är gratis men anmäler du dig är det viktigt att du kommer.
Anmälan/info: 08-702 92 01, lotta@zebradans.se

Hitta hit

  • ZebraDans
  • Renstiernas gata 48
  • 116 31 Stockholm

Kontakt

Biljetter

Biljetter köpes av Kulturbiljetter via länkarna till respektive föreställning ovan eller i entrén innan föreställning. Vi tar Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.
Är ni en förskola eller skola, se mera info om biljettpriser och subventioner.